Аккумулятор ExtraDigital  Panasonic VW-VBD78, Li-ion, 7.4V, 7800mAh Збільшити

Акумулятор Panasonic VW - VBD78, Li - ion, 7.4V, 7800mAh

Extradigital Extradigital

BDP2694

Новий

Тип батареї : Li - ion
Місткість: 7800 mAh / 42 Wh
Вихідна напруга: 7.4V
Сумісність: Panasonic
Виробник: Extradigital

Детальніше

10 од.

в наличии

1 837,00 грн

Замовити в 1 клік

Характеристики

Ємність, мА·год от 6001 до 8000 mAh
Напруга, В 7.4 V
Кількість в упаковці 1 шт
Електрохімічна система Li-ion
Сумісність Panasonic
Плівка в комплекті Нет

Інформація

Основні характеристики:

  • Акумулятор ExtraDigital для Panasonic VW - VBD78, Li - ion, 7.4V, 7800mAh - це сучасна і надійна акумуляторна батарея для фото- відеотехніки, яка забезпечує довгий час автономної роботи.
  • Акумулятор Extradigital для Panasonic в точності відповідає заводським специфікаціям виробника оригінальних елементів живлення Вашого пристрою.
  • Акумуляторна батарея витримує більше 500 циклів заряд/розряд перш ніж місткість знизиться до 80%.
  • Акумулятори Extradigital для фото- відеотехніки мають високоточний контролер живлення з інтегрованими системами захисту, що гарантує Вам тривалий термін експлуатації батареї.
  • Акумулятори Extradigital мають 100% сумісність параметрів, задовольняють усім вимогам оригінального виробника (Плата контроллера в акумуляторі має такі ж налаштування, як і оригінальний акумулятор).
Технічні характеристики:
Найменування Акумулятор ExtraDigital для Panasonic VW - VBD78
Модель VW - VBD78
Артикул BDP2694
Тип батареї Li - ion
Місткість 7800 mAh
Енергетична місткість 57.72 Wh
Вихідна напруга 7.4V
Взаємозамінюваність VW - VBD78
Сумісність Panasonic AG - 3DA1
Panasonic AG - 3DA1E
Panasonic AG - 3DA1P
Panasonic AG - AC8
Panasonic AG - AC8EJ
Panasonic AJ - PX270
Panasonic AJ - PX298
Panasonic AJ - PX298MC
Panasonic HC - MDH2
Panasonic HC - MDH2GK
Panasonic HC - MDH2GK - K
Panasonic HC - MDH2M
Panasonic HDC - MDH2GK
Додатково Інтегрований захист від короткого замикання
Інтегрований захист від надмірного заряду
Інтегрований захист від глибокого розряду
Інтегрований захист від перегрівання
Індикатор рівня заряду
Вес Акумулятор: 315 г
Упаковка: 335 г
Розміри Акумулятор: 69 x 41 x 71 мм
Упаковка: 100 x 150 x 71 мм
Колір Чорний
Комплектація 1 х акумулятор
Гарантія 12 місяців офіційній гарантії на відсутність заводських дефектів.
Виробник Extradigital
Характеристики і комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення.

Рекомендації Extradigital по зарядці Li - ion акумуляторів:

  • Намагайтеся не доводити акумулятор до рівня мінімального заряду і тим більше до стану, коли Ваша фото- відеокамера повністю вимикається. Якщо все-таки Ваш пристрій повністю розрядив акумулятор і вимкнувся - зарядите акумулятор якнайскоріше.
  • Акумулятор бажано частіше заряджати, у тому числі і частково, коли повний заряд не досягається. Це дозволить акумулятору максимально довго зберігати свою первинну місткість.
  • Не піддайте акумулятор дії екстремальних температур. Більшість цифрових сучасних пристроїв створена для роботи у великому діапазоні температур довкілля. Ідеальна температура експлуатації - від +10 до +20 °C. Дуже важливо: не використайте свій пристрій при температурі повітря вище +35 °C, оскільки це може безповоротно понизити місткість акумулятора. В цьому випадку пристрій не зможе працювати від акумулятора так само довго, як раніше. Зарядка пристрою при високій температурі повітря може пошкодити його ще більше. Навіть зберігання акумулятора в жаркому приміщенні може привести до безповоротних наслідків. Використання пристрою при дуже низьких температурах також може тимчасово знижувати тривалість роботи від акумулятора. Як тільки температура стане нормальною, продуктивність акумулятора повернеться до нормального рівня.
  • На відміну від нікелевих і свинцевих, литий-содержащие акумулятори не вимагають декількох циклів повного заряду/розряду для досягнення своєї максимальної місткості. Проте Extradigital рекомендує одноразовий цикл повного заряду / повного розряду перед початком експлуатації. Це необхідно для калібрування контроллера заряду. Після такого циклу контроллер правильно сприймає мінімальний і максимальний заряд батареї, що дозволяє оптимально використати її місткість. Extradigital рекомендує час першої повної зарядки акумулятора - не менше 8 ч.
  • Якщо тривалий час Ви не плануєте використати акумулятор, рекомендуємо витягнути акумулятор з пристрою. Умови для тривалого зберігання акумулятора - це знаходження поза пристроєм з рівнем заряду не менше 50%. Якщо зберігати акумулятор в повністю розрядженому стані у фото- відеокамері, то акумулятор може перейти в стан глибокої розрядки і втратити здатність заряджатися. Важливо пам'ятати, що тривале зберігання Вашого пристрою з повністю зарядженим акумулятором може привести до часткової втрати місткості батареї і скорочення часу роботи.

Акумулятори для фотоапаратів та відеокамер